Verlichtingstoestellen

Om goed en veilig te kunnen werken, is de juiste werkplekverlichting nodig. Geen enkele werkplek is hetzelfde, waardoor individuele, goed passende oplossingen noodzakelijk zijn. Verlichting speelt dus op de eerste plaats een functionele rol, maar ook het decoratieve aspect is van belang.


Bij Cheyns vindt u decoratieve en functionele verlichting voor allerlei doeleinden, van een veelgebruikte tl-armatuur tot moderne inbouwspots.

Ons ruime assortiment omvat tevens duurzame ledverlichting. Led verbruikt minder energie dan halogeenlampen, maar verspreidt een vergelijkbaar licht.

Technische verlichting

Bij Cheyns vindt u technische verlichting voor zowel binnen- als buitenshuis. In onze online shop is tevens waterdicht verlichtingsmateriaal voor gebruik in vochtige ruimtes verkrijgbaar, net als mobiele verlichting voor wanneer u op verschillende locaties werkzaam bent, zoals werflampen en looplampen.

Voor werkzaamheden waarbij explosiegevaar bestaat, kunt u bij ons terecht voor verlichtingstoestellen met explosieveilige armaturen.

Noodverlichting

Een essentieel onderdeel van de verlichting voor elk bedrijf is de noodverlichting. Bij stroomuitval of een noodsituatie zoals brand blijft of wordt de noodverlichting ingeschakeld, zodat iedereen zich zo spoedig mogelijk in veiligheid kan brengen.

U heeft hierbij de keuze uit centrale energievoorziening, waarbij één energiebron de noodverlichting voorziet van stroom wanneer de netspanning mocht wegvallen of decentrale energievoorziening, waarbij de noodverlichtingslampen zijn voorzien van een batterij. In ons assortiment vindt u tevens pictogram-noodverlichting en oriëntatieverlichting.

Bij oriëntatieverlichting kunt u denken aan een combinatie van decoratieve en functionele verlichting, zoals lampen in de vloer of aan de muren die dag en nacht een subtiel licht verspreiden.