donderdag 12 mei 2016

The Edge : Kantoorleven met Connected Lighting

Philips Lighting case study

OVG en Deloitte werkten nauw samen met Philips Lighting die het Connected Office Lighting systeem geleverd heeft

the edge case thumb new3The Edge is een innovatief, 40.000 m2, kantoorgebouw aan de Zuidas in Amsterdam. Het belangrijkste doel van het design was om een intuïtief, comfortabel en productieve omgeving voor de werknemers te creëren die als inspiratie dient om gebouwen over de hele wereld duurzaam te ontwerpen.

Download de brochure

The Edge Persoonlijke controle Sustainable Innovation Facilitaire dienstverlening

The Edge       Boven

Bij The Edge zorgt een state-of-the-art Philips Connected Office Lighting systeem voor een meer comfortabele, productieve en duurzame omgeving

Persoonlijke controle       Boven

Het maakt niet alleen werknemers mogelijk om de verlichting en temperatuur van hun werkplek te personaliseren met behulp van een smartphone app, maar het biedt facilicty managers ook met realtime gegevens over de werkzaamheden en activiteiten.

Sustainable Innovation       Boven

Het systeem gebruikt bijna 6.500 Connected LED-armaturen om een 'digitaal plafond' te creëren in het gebouw met 15 verdiepingen. Met geïntegreerde sensoren die in 3000 van deze armaturen zitten (werkend met Philips Envision verlichting management software), registreert, bewaart, deelt en verspreidt het systeem informatie over de gehele verlichte ruimte.

Facilitaire dienstverlening       Boven

Facility managers gebruiken de software om de gegevens te visualiseren en te analyseren, het energieverbruik bij te houden en de onderhoudswerkzaamheden te stroomlijnen.