dinsdag 15 maart 2016

Tips & Tricks Hauff-Technik

 

Systeemdeksels met krimptechniek 

Hauff-Technik ontwikkelde verschillende systeemdeksels (VIDEO 4)

De warmkrimpafdichting biedt een groot afdichtingsbereik. Voor snelle en beschermende afdichting zijn ook mofverbindingen met koudkrimptechniek KS leverbaar. Niet gebruikte tuiten kunnen, indien gewenst, met afsluitstoppen worden afgesloten.

HSI systeem

Handig, innovatief en geschikt voor alle gebouwsoorten (VIDEO 3)

Het HSI systeem is praktisch en innoverend: het dient niet enkel om kabels en buizen te leggen bij nieuwbouwconstructies, maar kan ook worden toegepast bij renovatie.

Het HSI systeem beschermt dus uw kabels en buizen ! Bovendien zorgt het voor een totale isolatie dankzij de hermetische deksels. Enorm stevig : hij verdraagt een druk tot 2,5 bar. Het unieke systeem werd ontwikkeld om in verschillende structuren te worden geplaatst, zowel oude als nieuwe. Het moduleraam van HSI 150 is de universele oplossing bij de ruwbouwplanning met gas-en drukwaterdichte aansluitsystemen.

<

Systeemdeksel

met manchette techniek (VIDEO 2)

  • Flexibel inzetbaar voor gladde en geribde buizen
  • Gepatenteerde clip-ring technologie voor het afdichten van geribde buizen ( type en fabrikant van buizen specifieren)
  • Mechanisch stabiele, flexibele aansluitverbinding met speciaal manchettensysteem en spanbanden vervaardigd ui V4A (AISI 316L).
  • Tot 0,5 bar drukdicht, afhankelijk van gebruikte beschermbuis.

<

De universele afdichting ( HRD-SG)

met segmentringtechniek (VIDEO 1)

De aanpassing op de kabeldiameter is dankzij de voorgedrukte en gecombineerde segmenteringen snel en eenvoudig mogelijk en waarborgt zo een betrouwabre montage.

HAUFFBrochure kabel- en buisdoorvoeren
Hauff-Technik is één van de belangrijkste Europese producenten van kabel- en buisdoorvoeren. Sinds zijn ontstaan in 1955, was het bedrijf in een constante evolutie en dynamische groei.

Download de brochure