vrijdag 23 oktober 2015

Cheyns maakt het verschil

Cheyns zet in op mobiel

De webshop werd recent “mobile friendly” zodat ALLE functionaliteiten bruikbaar zijn op smartphone, iPhone, iPad en andere tablets. Op die manier is de webshop overal toegankelijk voor alle installateurs en dit op elk moment van de dag.

cheyns mobile

Dat steeds meer en meer mensen gebruik maken van een smartphone is niets nieuws. Ook tablets zijn tegenwoordig bijna onmisbaar in ieder huishouden. De verwachting is dat mobiel verkeer op den duur groter gaat worden dan het desktop verkeer. Ook voor de elektro-installateur! Het belang van een mobielvriendelijke webshop is daarom voor Cheyns een noodzaak.

Eenvoudig producten opzoeken en bestellen

De vernieuwe webshop beschikt over een intuïtieve en gebruiksvriendelijke zoekmachine waardoor snel de juiste resultaten gevonden worden binnen een aanbod van 1 miljoen producten.

Informatieplatform voor de installateur

74% van de klanten consulteren regelmatig de Cheyns Webshop om te een product te bestellen, een technische fiche te bekijken, een nieuw product te ontdekken, … . Ook dit was een belangrijke reden om de webshop mobielvriendelijk te maken zodat de installateur maximale productinformatie kan terugvinden. Cheyns zorgt voor foto’s, technische fiches, technische kenmerken (etim), catalogen, stockinformatie en levertermijnen.

“De evolutie van de webshop valt in de smaak bij de Cheyns klanten. Dit vertaalt zich dit jaar in een omzetgroei van 20% via de webshop. ”.

Scan uw product met de Cheyns scanApp

De nieuwste app laat u toe om via uw smartphone of tablet een barcode te scannen. Na het scannen verschijnt de productpagina op uw scherm. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android. Meer info vindt u op www.cheyns.be