dinsdag 12 augustus 2014

Professioneel advies voor elk project !

abvv

 

Het ABVV van Luik is een vakbond die de rechten van de werknemers verdedigt in de industriële, economische, administratieve en sociale sector. Het ABVV verdedigt alle werknemers, mannen en vrouwen, gepensioneerden, ...

Uitdaging

Om hun leden in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen heeft het ABVV van Luik beslist om hun kantoren en de volledige benedenverdieping te vernieuwen.
Zij wilden de verlichting afstemmen op de kantoren, maar wensten ook een economische oplossing. Het architectenbureau Pierre Maes en project-verantwoordelijke Mevrouw Sandrine Sponck deden beroep op Mijnheer Roberto Manfredi, de elektricien van de firma SRM Global Technology. Zij werden bijgestaan door het professionele advies van Szabi Rozge, technisch-commercieel vertegenwoordiger bij Cheyns.

Oplossing en voordelen
Voor de open kantoren heeft het ABVV gekozen voor kwaliteitsvolle armaturen van Philips: de Coreline Recessed. Deze armaturen dragen bij tot een groot visueel comfort, zijn energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. Wat volledig voldoet aan de wensen van onze klant.

Voor de vergaderzalen en individuele kantoren waren de wensen duidelijk: een duurzaam product dat voldoet aan de verlichtingsnormen voor kantoren. De PowerBalance is dan ook de idale oplossing: deze LED-armatuur voldoet aan de normen voor kantoorverlichting, is energiezuinig en verzekert een aangename werkomgeving. Deze investering betaalt zich zeker terug.
Daarnaast heeft Jean-Pierre Fabry, verlichtingsspecialist bij Cheyns, de LuxeSpace voorgesteld. Deze heel efficiënte serie staat garant voor een consistente lichtopbrengst, stabiele kleurprestaties en een hoge kleurweergave. Daarenboven zijn deze armaturen eenvoudig te installeren en maakt de lange levensduur een einde aan het gedoe met lampvervanging.

Besturing van de verlichting
De gehele verlichting wordt bestuurd door het Occuswitch Dali-systeem: een gecombineerde sensor en regelaar voor dimmen en schakelen afhankelijk van de aanwezigheid van mensen. De Occuswitch zorgt voor een energiebesparing tot 55% door de verlichting uit te schakelen als er niemand aanwezig is, door te dimmen en door daglichtafhankelijke regeling.

Het ABVV kan vanaf nu in een betere omgeving werken en kijkt nu al uit naar de tweede fase die in september start.

 

case abvv 

U wil professioneel advies voor een project ? Contacteer onze lichtspecialisten !