maandag 6 juni 2016

Smart+ magazine

Slimme integratie van diverse technieken

smart+Uw gebouw op een intelligente manier beheren, is kiezen voor de toekomst. Met Smart+ kan u voor elke ruimte kiezen voor een eenvoudige, maar toch heel flexibele oplossing.

Een ander aspect van intelligent gebouwbeheer is besparen op energie: door te investeren in “slimme” technologieën kan men dubbel en dik besparen op de energiefactuur. Onze planeet wordt hierdoor minder belast, wat mooi meegenomen is.

Kiezen voor Smart+ is eveneens kiezen voor veiligheid, met een gerust hart op vakantie vertrekken omdat de rolluiken automatsich op en neer gaan zodat het lijkt alsof u thuis bent. U kan uw woning, kantoor of immoproject van waar ook ter wereld met uw smartphone besturen.

Kortom, hoog tijd om via deze brochure de “Smart+” oplossingen voor uw huis, kantoor of bedrijf binnen het gamma van Cheyns te ontdekken.

Doorblader de brochure    Download de brochure

christineChristine Decrocq, product specialist verlichting:

“Uw klant haalt met Smart+ een gebruiksvriendelijk systeem in huis dat heel gemakkelijk te onderhouden is. Hij dient bovendien slechts 1 installateur aan te spreken om deze totaaloplossing te installeren.“

Smart+ is een concept waarbij wij de verschillende delen van de elektrische installatie (verlichting, verwarming, ventilatie, inbraakbeveiliging, …) niet meer apart zien: we verbinden de diverse delen met elkaar in één coherente totaaloplossing. De lijst van functies of mogelijkheden wordt quasi eindeloos. 

 • u biedt uw klant een totaaloplossing aan
 • eenvoudige installatie
 • uiterst flexibele oplossing
 • gemakkelijk te onderhouden
 • uitbreidingen zonder extra kap- en breekwerk

Christine Decrocq, product specialist verlichting: “Met Smart+ hebt u de mogelijkheid uw klant een moderne totaaloplossing aan te bieden, gemakkelijk te installeren en te onderhouden. U biedt bovendien een uiterst flexibele oplossing aan. Wenst de klant later uitbreidingen te doen? Geen probleem, dit systeem laat u toe om zonder extra kap- en breekwerk eenvoudig aanpassingen te doen. En dit allemaal zonder grote meerkost."

” Elk project is verschillend en verdient tot in de details bekeken te worden. Cheyns geeft u hierbij een volledige ondersteuning: onze specialisten, continu opgeleid over de laatste technieken, kunnen u assisteren zodat u uw eindklant een kwalitatieve en betrouwbare oplossing kan aanbieden. Niet enkel onze specialisten worden constant opgeleid, ook u kan deelnemen aan onze diverse workshops en opleidingen.

 • 1 systeem om alles aan te sturen
 • comfort en welzijn
 • gebruiksgemak
 • energiebesparing
 • een systeem afgestemd op de wensen en het budget van uw klant
 • meer controle over het systeem

Met een Smart+ installatie kan u het uw klant een stuk gemakkelijker en comfortabeler maken. Alle technieken stemt u af op de wensen en het budget van uw klant. Daardoor gaan verlichting, toegangsdeuren, verwarming, zonnewering, rolluiken en allerlei andere apparatuur voor hem werken. En dit alles dankzij één systeem om alles aan te sturen.

Dankzij Smart+ kan uw klant niet alleen het systeem gemakkelijker beheren, hij heeft er ook meer controle over: aangezien hij een zicht heeft op het energieverbruik, kan hij ook energie besparen! Ook veiligheid is een belangrijk aspect bij deze oplossing, zoals bijvoorbeeld een kookplaat die automatisch uitgaat indien deze een tijdje niet gebruikt wordt.

Christine Decrocq: “Uw klant haalt met Smart+ een gebruiksvriendelijk systeem in huis dat heel gemakkelijk te onderhouden is. Hij dient bovendien slechts 1 installateur aan te spreken om deze totaaloplossing te installeren.“ Als u Smart+ toepast in bedrijfsomgevingen, geeft u de werknemers een groter welzijn waardoor de productiviteit stijgt en het absenteïsme daalt. Wenst u voor uzelf en uw klant een comfortabele en efficiënte oplossing? Dan is Smart+ de ideale tool!

 

Enkele topics uit de brochure:

Einstein zei ooit: “als je het niet eenvoudig kan uitleggen, dan begrijp je het niet genoeg” Wel, wij begrijpen het genoeg en leggen het daarom, via Smart+, met plezier verder uit.

smart+

 

Trends en verwachtingen: wat is de huidige situatie ? Welke uitdaging moeten we aangaan ?

Wat zijn de tendensen ? En wat is de oplossing ?

Case-study: om jullie te inspireren zijn er 4 oplossingen uitgewerkt die in een vergaderzaal kunnen worden toegepast. Wat zijn de mogelijkheden en hoe kan je energie besparen ?

Timeline of inventions:
we kijken even naar de technologische evoluties.

Zeker weten dat dit nostalgische gevoelens zal opwekken.

 

Products & technologies:
wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en productontwikkelingen ?
We nemen ze even onder de loep !

 

Een volledig team om uw mooiste projecten te realiseren.

In teamverband zorgen wij voor een globale oplossing, die verschillende technologieën en producten combineert.

Onze specialisten zijn niet enkel gespecialiseerd binnen hun eigen domein, door wekelijkse meetings blijven zij ook op de hoogte van evoluties buiten hun domein. Zo kunnen wij steeds de oplossing voorstellen die uw klant wenst. Samen zorgen wij voor een project op maat met kwaliteitsvolle producten: kortom, een volledige ondersteuning tijdens uw project.