maandag 16 maart 2015

Praktische tips : Verlichting in kantoren

 

Verlichting in kantorenHierin worden de gebruikte materialen kort toegelicht en kijken we ook naar de energiebesparing die samengaat met de aangeboden oplossing. Naast de verlichting wordt ook de zonnewering in de kantoorruimte opgenomen.

Download de brochure

Budgetvriendelijke oplossing met basissturing

nlo1

Een basisoplossing hoeft niet in te boeten aan kwaliteit

In de praktijk komt het vaak voor dat we de huidige inbouwtoestellen 4 x 18W vervangen door standaard LED panelen. De klant wenst toestellen te plaatsen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding zodat een goede basisverlichting is voorzien. De LED toestellen hebben een lager verbruik dan de TL-armaturen waardoor de maandelijkse energiefactuur gevoelig daalt...

Lees verder (pag.10) Download offerte*

* Offerte bevat brutoprijzen

Continue daglichtregeling met een Dali sturing

nlo2

Continue daglichtregeling met Dali sturing


Bij deze opstelling kunnen we de klant iets meer schakelcomfort bieden. Om de gevraagde daglichtsturing mogelijk te maken, is gekozen voor toestellen die uitgerust zijn met een Dali-dimbare ballast. Wanneer het invallend zonlicht er voor zorgt dat het lichtniveau boven de ingestelde luxwaarde stijgt, worden de toestellen bij het raam gedimd.

Lees verder (pag.12) Download offerte*

* Offerte bevat brutoprijzen

Een volledig team om uw mooiste projecten te realiseren.

In teamverband zorgen wij voor een globale oplossing, die verschillende technologieën en producten combineert.

Veel licht creëren en toch energie besparen is echt niet moeilijk. Bij het verlichten van kantoren dienen we natuurlijk met verschillende zaken rekening te houden. Op de werkvlakken een goede taakverlichting, een egale verspreiding van het licht en het verhinderen van verblindingslicht zijn slechts enkele aandachtspunten. Met deze factoren dient bij zowel nieuwbouw als bij renovatieprojecten rekening gehouden te worden. 

De uitdaging omhelst natuurlijk meer dan alleen het energieverbruik omlaag te krijgen. De lichtkwaliteit dient ten alle tijde dezelfde te blijven als het originele, zoniet zelfs worden verbeterd. De installatie kan zelfs zodanig opgebouwd worden dat de klant geen enkele bediening meer moet indrukken om het licht in- en uit te schakelen. Lichtsensoren kunnen het lichtniveau opmeten en via de aanwezige sturing de kunstmatige lichtbronnen bijsturen, afhankelijk van het gratis beschikbare zonlicht dat aanwezig is in de kantoorruimte.

ventilatie praktijk celOnze specialisten zijn niet enkel gespecialiseerd binnen hun eigen domein, door wekelijkse meetings blijven zij ook op de hoogte van evoluties buiten hun domein. Zo kunnen wij steeds de oplossing voorstellen die uw klant wenst. Samen zorgen wij voor een project op maat met kwaliteitsvolle producten: kortom, een volledige ondersteuning tijdens uw project.