vrijdag 29 maart 2013

st nl2Ontdek onze studiedienst verlichting

Ontdek enkele van onze projecten 

Wilt u contact nemen met onze studiedienst ? Klik hier ! 

Alain Florée
Projectmanager verlichting
 056/36.57.37
 056/36.57.12

 

De verlichting speelt vandaag een belangrijke rol in ons dagelijkse leven: zowel in het privé-leven als op het werk ( burelen, industriële hallen, winkels, parkings).  Meer en meer denkt men ecologisch en economisch. 

Cheyns doet zijn best om alle wensen van de klant op een persoonlijke manier te beantwoorden, daar elk project alle aandacht verdient.
“Een goede verlichting brengt een aangename sfeer in de de werkomgeving en draagt ook bij tot het visitekaartje van het bedrijf.”

Wat kan u allemaal bij Cheyns vinden ?

Wat ook uw project is, Cheyns stelt u altijd een ruim assortiment voor waarin u zeker uw gading zal vinden. Bij Cheyns bent u ook aan het juiste adres voor technische ondersteuning !

Wat is de huidige trend binnen het grote assortiment bronverlichting ?

Zoals in elke sector evolueert de verlichting constant, en richt deze zic meer en meer op “energy efficiency” zonder verlies van visueel comfort. De groei van Led is het beste voorbeeld. De LED lamp verdringt de meeste van haar concurrenten dankzij haar energierendement en haar weerstand aan frequente ontstekening tegen de koude. LED is nu ook interessant voor meer creatieve projecten: ze is nu een onvermijdelijke oplossing voor de toekomst. Cheyns blijft aandachtig de nieuwste technologieën en trends volgen om u en uw klanten de beste oplossing te kunnen aanbieden.

Een ploeg om uw mooiste projecten te realiseren

De klanten zoeken advies aangepast aan hun project: een snelle en praktische oplossing aan een budgetvriendelijke prijs. Cheyns biedt u altijd gratis, voor zowel een residentieel of profesioneel project, een volledig technisch dossier met gedetailleerde fiches. Onze specialisten verplaatsen zich met u op de werf en realiseren een studie die u nauwkeurig beeld van de realiteit weergeeft.

Voor elke klant een persoonlijke aanpak

We ontwikkelen zelf onze studies. Elk project is verschillend en verdient tot in de details bekeken te worden. Daarom maken we een onderscheid tussen een residentieel en professioneel project:
voor een residentieel project ontwerpen onze specialisten een implantingsplan van een huis of een tuin uit, rekening houdend met het budget van de eindklant. Ze zorgen dat er voldoende licht en sfeer is en dat de architectuur van het gebouw maximaal tot uiting komt.

Als het om een professioneel project gaat, biedt onze studiedienst met het lichtberekeningsprogamma Dialux u verschillende verlichtingsvoorstellen waaruit uw klant kan kiezen. Het doel is een volledige oplossing aan te bieden waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende wensen en paramaters en de verlichting te integreren in het volledige architecturaal project.

Waarom kiezen voor het studiecenter van Cheyns ?

Dankzij onze expertise en ons uitgebreid verlichtingsaanbod kunnen we de meeste, zelfs complexe vragen van u en uw klanten beantwoorden. We kunnen hierbij verschillende merken combineren: elk project is welkom bij Cheyns. Een studie bij Cheyns is opteren voor een complete professionele diensten en duurzame projecten aangepast aan uw budget.

Waar kunnen we een overzicht hebben van halogeenlampen, fluorescentielampen, Led,… ?

Onze verlichtingsshowroom geeft u een overzicht van de laatste trends. Het is ook de ideale plaats om de decoratieve finesses en het rendement van de lampen waar te nemen. Onze showroom stelt u een vast assortiment producten voor die Cheyns u kan aanbieden. Het is ook de ideale plaats waar wij met u, eventueel met de eindklant, het lichtplan kunnen bespreken.

verlichtingb