maandag 19 oktober 2015

De mogelijkheden van Niko Home Control in een notendop

6 Niko Home Control video's

Veilig Flexibel Design Comfortabel Energiezuinig snel geïnstalleerd


Veilig wonen met Niko Home Control       Boven

Gepubliceerd op 14 jul. 2015

Vertrek je op reis? Met Niko Home Control laat je je huis met een gerust gemoed achter. Aanwezigheidssimulatie schrikt inbrekers af. Koppeling met een alarminstallatie doet de verlichting meteen branden wanneer het alarm afgaat.

Flexibel wonen met Niko Home Control       Boven

Gepubliceerd op 25 sep. 2015

Smart living of intelligent wonen? Niko Home Control is ervoor gemaakt. Een drukknop een andere functie geven of vervangen door een bewegingsmelder? Dat kan eenvoudig en snel.

Design aan je muur met Niko Home Control       Boven

Gepubliceerd op 25 sep. 2015

Bij Niko Home Control kies je die drukknoppen die perfect bij je interieur en je stopcontacten passen. Uit de tientallen Niko-afwerkingen kies je de kleuren en materialen die opvallen of dat net niet doen. Knoppen met een display of duidelijke iconen vergemakkelijken de bediening. Het touchscreen is een echte blikvanger aan je muur.

Comfortabel wonen met Niko Home Control       Boven

Gepubliceerd op 25 sep. 2015

Is Niko Home Control domotica? Zo noemen we het in elk geval niet graag. Want Niko Home Control is een elektrische installatie die ervoor zorgt dat je veiliger en comfortabeler woont. Maar zonder de toeters en bellen die je niet gebruikt. Verlichting, verwarming en ventilatie die je met 1 druk op de knop op een geprogrammeerd niveau instelt, automatische bediening van rolluiken, zonwering en gordijnen, bediening vanuit je luie stoel, zoneverwarming, instellingen die je zelf gemakkelijk aanpast: Niko Home Control betekent écht slim wonen.

Energiezuinig wonen met Niko Home Control       Boven

Gepubliceerd op 25 sep. 2015

Slim wonen betekent energie besparen. Volg je je energieverbruik op? Dan bespaar je 5 tot 15% energie. Met Niko Home Control zie je hoeveel water, gas en elektriciteit je verbruikt. Gedimde verlichting, verlichting die automatisch dooft, automatische zonwering, zoneverwarming, slimme ventilatie en aircosturing, stopcontacten die je uitschakelt om je sluimerverbruik naar beneden te halen: Niko Home Control helpt je energiefactuur onder controle te houden.

Niko Home Control: snel geïnstalleerd       Boven

Gepubliceerd op 25 sep. 2015

Niko Home Control installeren? Dat gaat veel sneller dan je denkt. De topologie van de bekabeling is vrij: in lijn, in ster of gecombineerd. Op 1 inbouwdoos schakel je via een muurprint 1 of meer drukknoppen aan. Tussen de schakelaar en het lichtpunt is geen bedrading meer nodig. En met de schuifbruggen verbind je in de elektriciteitskast de modules met elkaar zonder extra bekabeling.


Veilig Flexibel Design Comfortabel Energiezuinig snel geïnstalleerd