vrijdag 28 oktober 2016

Hoog tijd om het ook als elektro-professional intelligent aan te pakken

Connect / the power to inspire!

Connect is een interessant en gratis inspiratiemagazine waarbij Cheyns op zoek gaat naar trends en evoluties in de elektrotechnische wereld. 

CHECK-IT OUT

connectINHOUD

The Power Of Cheyns

Cheyns heeft alles voor je, Cheyns geeft alles voor je

Be smart 

Elektrische installaties zijn intelligent geworden – dat werd tijd na decennia van schakelaars en hooguit een dimmer per lichtpunt. Automatische sturing en intuïtieve bediening hebben voor die kentering gezorgd. Vandaag zijn de mogelijkheden grenzeloos. Hoog tijd om het ook als elektro-professional intelligent aan te pakken…

Domotica is dead. Long live home automation

domotica vs. home automation?

Installateur wordt programmeur

Vroeger had je als elektricien genoeg aan een gereedschapskist, vandaag kun je niet langer zonder computer naar je klanten./em>

Overtuig je klanten in 1-2-3

Het idee achter Smart+ waarbij verschillende afdelingen samenwerken om een totaaloplossing te ontwikkelen, klinkt goed in theorie, maar hoe zit het met de praktijk?

"IK BEN HEEL CHEYNS MINDED"

”Kunnen praten met elkaar, dat is het geheim van elke goeie relatie”, weet Gino Van Den Driessche, zaakvoerder van Electra Contractors in Sint-Eloois-Vijve en al jaren een trouwe klant – zeg gerust ambassadeur – van Cheyns. “Persoonlijk contact, daar hecht ik veel waarde aan. Ook in onze sector.”


Ideeën?

Drop ze als de bliksem in onze inspiratiebox.

Waar wil je graag over lezen in de toekomst? Welke topics interesseren jou als professional?
Laat het ons weten.

connect@cheyns.be