donderdag 29 september 2016

Brochure noodverlichting : om in alle omstandigheden rustig te blijven

Om in alle omstandigheden rustig te blijvenOm in alle omstandigheden rustig te blijven

Een goede noodverlichting is noodzakelijk, zowel in private als publieke gebouwen. Deze verzekert namelijk een goede begeleiding naar de nooduitgang. Dankzij deze verlichting kunnen bepaalde personen ook verder werken op gevaarlijke plaatsen. Noodverlichting moet voldoen aan strenge normen. 
Bij Cheyns bent u aan het juiste adres om uw project te begeleiden.

Doorblader de brochure    Download de brochure

noodverlichtingBepaalde van onze fabrikanten kunnen u helpen bij uw project, voor zowel de installatie als het onderhoud ervan. Zij gaan ook na als de installatie voldoet aan de huidige normen en maken hiervan een rapport op. U bent dus zeker van een perfecte noodverlichting. Aarzel niet om contact op te nemen met onze specialisten voor meer info!

 

Een volledig team om uw mooiste projecten te realiseren.

In teamverband zorgen wij voor een globale oplossing, die verschillende technologieën en producten combineert.

ventilatie praktijk celOnze specialisten zijn niet enkel gespecialiseerd binnen hun eigen domein, door wekelijkse meetings blijven zij ook op de hoogte van evoluties buiten hun domein. Zo kunnen wij steeds de oplossing voorstellen die uw klant wenst. Samen zorgen wij voor een project op maat met kwaliteitsvolle producten: kortom, een volledige ondersteuning tijdens uw project.