dinsdag 23 februari 2016

Altijd de juiste LEDtube

ledtubeLEDtubes vormen de ideale oplossing voor het opwaarderen van lampen in algemene verlichtingstoepassingen: het voldoet aan de basiseisen voor verlichting, biedt aanzienlijke energiebesparingen en is milieuvriendelijk.

 

Voordelen en kenmerken Mogelijkheden Video's Uitgebreid gamma Bereken uw besparing Een volledig team 

HAUFFBrochure "Altijd de juiste LEDtube"
Welke LEDtube u ook nodig hebt, u vindt deze altijd in het Philips MASTER LEDtube portfolio. Van optimaal energierendement tot de hoogste lichtopbrengst, toepasbaar in elke omgeving.

Download de brochure

Voordelen en kenmerken

 

1. Voordelen

  • Lagere bedrijfskosten dankzij lager energieverbruik
  • Lagere onderhoudskosten dankzij de 2-3 maal langere levensduur dan conventionele lampen
  • De snelste en gemakkelijkste manier om bestaande armaturen op te waarderen naar LED-technologie; volledig veilig product en installatieproces

2. Kenmerken

  • Uiterst energiezuinig
  • Eenvoudige installatie
  • Conventionele vorm, passend in bestaande armaturen
  • Kwikvrij

 

Ontdek alle mogelijkheden met MASTER LEDtube Value InstantFit

 

LED’s vervangen in snel tempo TL-buizen als duurzamere lichtbron, maar geen ervan doet dat sneller dan de Philips MASTER LEDtube Value InstantFit. Deze LEDtube integreert LED’s in een traditionele buisvorm en laat zich snel, gemakkelijk en veilig installeren. Geen dure nieuwe bedrading en geen gedoe met vervangen van voorschakelapparaten: InstantFit is een ´plug and play´-oplossing die werkt met hoogfrequente elektronische VSA’s en in uw bestaande lamphouders past. Dankzij de brede reeks buizen kunt u uw klanten nu langdurige energiebesparingen tot 50% beloven.

 

Video's

Werp eens een blik op deze video's die verschillende soorten informatie bevatten. Wellicht wilt u een productdemonstratie bekijken? Een casestudy van een project dat lijkt op dat van u? Of inspiratie over wat u kunt doen met licht?

Philips LED's brengen industrieel erfgoed naar moderne tijd
 
 
Installatie-instructies LEDtubes EM
Installatie-instructies LEDtubes HF

 

Een uitgebreid gamma

Cheyns heeft een uitgebreid gamma Philips LEDtubes aan scherpe prijzen. 

 ledtube

 

Bereken uw besparing met MASTER LEDtubes.

ledtubeHet begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden. Ontdek het TCO-calculatie hulpmiddel en bereken de besparing van MASTER LEDtubes t.o.v. fluorescente TL-D's.

 

Een volledig team om uw mooiste projecten te realiseren.

In teamverband zorgen wij voor een globale oplossing, die verschillende technologieën en producten combineert.

cheynsOnze specialisten zijn niet enkel gespecialiseerd binnen hun eigen domein, door wekelijkse meetings blijven zij ook op de hoogte van evoluties buiten hun domein. Zo kunnen wij steeds de oplossing voorstellen die uw klant wenst. Samen zorgen wij voor een project op maat met kwaliteitsvolle producten: kortom, een volledige ondersteuning tijdens uw project.

 

Bron: Philips Lighting