Cheyns magazines

NIEUW - Connect / the power to inspire!

connectConnect is een interessant en gratis inspiratiemagazine waarbij Cheyns op zoek gaat naar trends en evoluties in de elektrotechnische wereld. 

Waarom dit magazine? Elektrische installaties zijn intelligent geworden – dat werd tijd na decennia van schakelaars en hooguit een dimmer per lichtpunt. Automatische sturing en intuïtieve bediening hebben voor die kentering gezorgd. Vandaag zijn de mogelijkheden grenzeloos. Hoog tijd om het ook als elektro-professional intelligent aan te pakken…

Open

Editie december - januari


action newsOntdek het Action News: ons magazine boordevol  promoties uit ons assortiment: kabel, installatiemateriaal, HVAC, industrieel materiaal en verlichting. Profiteer vlug van onze actieprijzen.

 

Doorblader download

Editie december-januariconsumer news 122016 nl lr 1De maandelijkse folder biedt een uitgebreid assortiment koelkasten, wasmachines, droogkasten, TV's en huishoudapparaten aan. Dit alles aan superprijzen.

 

Open

noodverlichtingEen goede noodverlichting is noodzakelijk, zowel in private als publieke gebouwen. Deze verzekert namelijk een goede begeleiding naar de nooduitgang.

 

Open

cuisineUw gebouw op een intelligente manier beheren, is kiezen voor de toekomst. Met Smart+ kan u voor elke ruimte kiezen voor een eenvoudige, maar toch heel flexibele oplossing, besparen op energie én kiezen voor veiligheid...

Open

HAUFFHauff-Technik is één van de belangrijkste Europese producenten van kabel- en buisdoorvoeren.

Open

ventilatie praktijkVentilatie kan een extra dimensie geven aan uw business. Neem even de tijd om samen met ons de verschillende mogelijkheden te verkennen die voor uw bedrijf een meerwaarde kunnen betekenen.

Open


ECLAIRAGE JARDINDe tuin maakt deel uit van ons huis: wij willen dat hij er mooi uit ziet zodat we er ons goed in voelen. Een goede verlichting zorgt voor een sfeervol en uniek moment, alsook voor mooie accenten in onze tuin

Open

Om jullie te inspireren zijn er 4 oplossingen uitgewerkt.

nlo4

Open

cuisineJe kan je keuken op diverse vlakken inrichten: met schakelaars, elektrische toestellen, verlichting, boilers,... Dit dossier geeft je een overzicht van de producten en oplossingen die we je kunnen aanbieden. 

Open